perjantai 25. maaliskuuta 2016

Mari Jungstedt: Hiljaisuuden hinta

Loistava juonenkehittely ja yllättävä loppuratkaisu. Epäröivä Emma oli onneksi matkoilla eikä kiusannut Johania tempuillaan. Toki he ovatkin jo tukevasti naimisissa, mutta Emma ei vaikuta kovin vakaalta persoonalta. Knutaksella on huolia, mutta hän ei osaa pukea niitä sanoiksi vaan vatvoo omassa masennuksessaan. Karinille soisin jo palasen onnea, ja sitä hän taitaa nyt saadakin, useammalta taholta. Murhakin tuli siinä sivussa ratkaistua. 

Kauhea pettymys, koska tämä on viimeinen suomennettu Jungstedtin kirja ja ilmestynyt jo vuonna 2009. Uuttera googlettelu tuotti kuitenkin tulosta: Jungstedt on kirjoittanut vielä yhden kirjan tähän sarjaan. Nyt pitää vaan odotella, että se suomennetaan. Mun ruotsini ei riittäne sen lukemiseen. Tai ehkä voisin ontua sen läpi, mutta nautintoa se ei tuottaisi.

Googlettelin vielä lisää ja kas, uusin kirja ilmestyy suomennettuna tänä keväänä, kuukauden päästä. Varasin sen kirjastosta samantien ollen jonossa kahdeksas :P.

Suosittelen muille dekkariaddikteillekin sivustoa Tornio - rajattomien mahdollisuuksien kaupunki ja siellä Dekkarinetti. Sieltä löytyy kasapäin dekkaristeja aakkostettuna, sekä tämän kevään uutuudet:https://www.tornio.fi/index.php?p=Vuosi2013tekija
Siellä voi nopeasti ja kätevästi päivittää tietonsa kirjailijan teoksista. Näköjään Mons Kallentoftiltakin ilmestyy uusi teos, klikkasin sen jo kirjastosta ennakkovaraukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti