perjantai 25. maaliskuuta 2016

Mari Jungstedt: Kesän kylmyydessä

Toissajoulun lahjakirjani on kärsivällisesti odottanut vuoroaan, joka koitti nyt. Tytär tuntee äitinsä ja osti lahjaksi, ei suinkaan uusinta, vaan sarjan ensimmäisen dekkarin :). Tuhti pokkari näyttää aika virttyneeltä, kun olen vanutellut sitä pysymään auki, jotta voin kutoa lukiessani. 

Kirja oli hyvä, loistava. Tiivistyvää jännitystä, sujuvasti etenevä juoni ja arvaamattomia käänteitä. Seuraava osa odotteleekin jo kirjastosta lainattuna hyllyssä. 

Kirjassa seikkaillaan Gotlannin saarella ja vähäsen Tukholmassa. Uusia maisemia siis!

***
Eipäs ollutkaan seuraava osa hyllyssäni. Olin luullut, että listani eka kirja on tämä, jonka omistan, mutta eipäs ollutkaan. En ollut laittanut tätä omistamaani kirjaa listaani ollenkaan. Huomenna pitää siis suunnistaa kirjastoon.

Ai minkä listan? Mulla on pieni vihko, johon kirjoitan ylös, kun näen jossain (esim. lehdessä) jonkun hyvältä tuntuvan kirjan. Sitten etsin netistä, mitä kaikkea kirjailija on kirjoittanut ja laitan ne AIKAJÄRJESTYKSEEN listalleni. Näin voin lainata ja lukea kirjat oikeassa järjestyksessä siltä varalta, että niissä on joku jatkumo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti