sunnuntai 26. maaliskuuta 2023

Maija Kajanto: Taatelitalvi

Taatelitalvi on jatkoa Korvapuustikesälle, jossa Kristiina muutti mummonsa luo pikkukylään pitämään kahvila Koivua. Kajannolta on aiemmin ilmestynyt myös työuupumukseen ja lapsiperhearkeen paneutunut sarja (Mittoja ja tilaustöitäItsepä tilasitKuin tilauksesta). 

Tämä kirja pitikin lukea yhdellä istumalla. Sen välissä oli nimittäin kasoittain koirankarvoja, jotka saivat silmäni turpoamaan melkein umpeen nopeasti napatusta allergialääkkeestä huolimatta. Päätin siis lukea kirjan kerralla ja yrittää olla koskettelematta naamaani sen enempää. Onneksi kirja on ohuenpuoleinen ja sen luki nopeasti. 

Krissen elämä Pyhävirralla soljuu tasaisesti. Kiirettä pitäisi kahvilan kanssa, mutta sen lisäksi Krisse on perustanut kylään myös pienen hotellin. Työtä riittää siis kellon ympäri. Orastava suhde Tommin kanssa kehittyy pikku hiljaa kompastellen. 

Sarjassa on tulossa vielä kolmas osa. Ehkä sitten asiat loksahtavat kohdalleen. Taatelitalvi on viihdyttävä, eikä suotta somessa kehuja kerännyt. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti