sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

Elly Griffiths: Murhan käsikirjoitus

Murhan käsikirjoitus on Harbinder Kaur tutkii -sarjan toinen osa. Sarjan ensimmäisestä osasta, Muukalaisen päiväkirjoista, en pitänyt läheskään niin paljon kuin Ruth Galloway -sarjasta, minkä näytänkin mainitsevani blogikirjoituksessani useita kertoja. Selväksi tuli. 

Murhan käsikirjoitus on ihana kirja! Sen lukeminen on kuin ystäväporukassa istuisi. Murhat tuntuvat sivuseikalta, tärkeämpää on kuunnella keskeisten henkilöiden jutustelua. Rikosylikonstaapeli Harbinder Kaur tuntuu tässä kirjassa paljon mukavammalta ja lähestyttävämmältä kuin aiemmassa osassa. Harbinder kestää työpariaan Neil Winstonia hyvin, kun kuvittelee hänet pieneksi metsän eläimeksi. Vips vips viikset vipattavat. Kirja on myös aivan hulvaton.

Harbinder saa yllättävän joukkion avukseen selvittämään vanhan rouvan kuolemaa. Natalka on ukrainalaissyntyinen kotihoitaja, Benedict pyörittää kahvilaa ja Edwin asuu senioritalossa. Yhteistuumin porukka saa selville kaikenlaista ja viihtyy yhdessä. 

Kerrankin kirja, jonka lukeminen ei kiihota ruokahalua. Edwin syö munuaispiirasta päivälliseksi ja veripalttua aamiaiseksi. 

Odotan innolla sarjan seuraavaa osaa. 

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista! En ole vielä uskaltanut kokeilla tätä sarjaa kun rakastan niin paljon Ruthia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti vaan! Tätä lukiessa en edes muistanut Ruth Gallowayta.

      Poista