maanantai 14. syyskuuta 2020

Eva Frantz: Tästä pelistä pois

Ehdottomasti paras tähänastisista Anna Glad -dekkareista! En malttanut lähteä töihin aamulla, ennen kuin sain kirjan luettua loppuun, niin yllättäviä ja jännittäviä käänteitä lopussa tuli. 

Kirjassa kerrotaan monen henkilön tarinaa, nykyajassa ja menneessä ajassa. Kaikki tarinat ovat yhtä kiehtovia. Kirjaa onkin vaikea laskea käsistään, kun haluaisi vain jatkaa ja kuulla lisää. 

Vanhempi konstaapeli Anna Glad on raskaana, ja hän onkin vähän erilainen tuleva äiti. Frantz on tehnyt Gladin raskaudesta kiinnostavaa seurattavaa. Anna Glad sysää vauvaan liittyvät ajatukset syrjään, eikä aina edes muistaisi olevansa raskaana, jos maha ei olisi tiellä. 

Vaikka kirjassa selvitellään monenmoisia sotkuja ja henkilöillä on paljon kohinaa ihmissuhteissaan, pysyvät Frantzilla langat käsissään loppuun saakka. Loppu onkin yhtä tykitystä, kun kaikki ratkeaa yhtä aikaa. 
2 kommenttia:

  1. Kiinnostavaa kuulla, että pidit tätä parhaana tähänastisista. Olen lukenut sarjan kaksi ensimmäistä osaa ja tykkäsin molemmista, varsinkin ensimmäisestä. Kyllä tämäkin on ehdottomasti luettava!

    VastaaPoista
  2. Tämä oli aivan huippu! Kannattaa lukea. Ja voi lukea, vaikka ei olisi aiempia lukenutkaan.

    VastaaPoista