maanantai 3. joulukuuta 2018

Tuomas Kyrö: Ennen kaikki oli paremmin, Mielensäpahoittaja

Tykkään Mielensäpahoittajasta. Tällä kertaa Mielensäpahoittaja siirtyy digiaikaan ja alkaa kirjoittaa blogia, koska paikallislehden paperiversion julkaisu lopetetaan. Ikäisekseen Mielensäpahoittaja käyttää internettiä varsin näppärästi.

Kirja oli muuten sangen hauskaa nykyajan ja menneen ajan vertailua, oivalluksia riitti. Ainoastaan kirjeenvaihto kiinalaisen kanssa oli puisevaa ja epäaidon tuntuista. Mielensäpahoittaja alkaa olla niin ajan hermolla, ettei mielikään pahoitu enää kovin usein. Ei edes verkossa saamistaan kommenteista, mistä sentään lähes jokainen jossain vaiheessa pahoittaa mielensä.

Saas nähdä, mitä Mielensäpahoittaja seuraavaksi keksii.4 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään Mielensäpahoittajasta, ja tämä kirja on juuri lainassa. Palautuspäivä vain lähestyy uhkaavasti, enkä ole vielä ehtinyt lukea - ja kirjan on jo varannut joku muu... No, katsotaan ehdinkö lukea, mutta jos ei nyt, niin joskus sitten!

  VastaaPoista
 2. Hei! Oli nopsalukuinen kirja, etköhän ennätä sen lukea :) Meni muutamassa tunnissa. Toivottavasti ennätät!

  VastaaPoista
 3. No niinhän siinä sitten lopulta kävi, etten ehtinyt lukea kuin vähän alkua tästä kirjasta, kun se piti jo palauttaa. Oli niin monta muutakin kirjaa luettavana... Mutta nopeastihan tämän lukee sitten joskus, kun saan sen uudestaan käsiini!

  VastaaPoista
 4. No voi harmi, ettet ehtinyt. Paremmalla onnella sitten ensi kerralla! Mietinkin, mahdoitko ehtiä lukea sen, joten kiva, että tulit kertomaan :).

  VastaaPoista